Loading...
ЗА НАС 2018-07-25T16:14:17+00:00

Имате ли строеж в който можем да Ви помогнем?

Изпрати запитване

М-А Рент

М-А Рент е една от първите фирми в гр. Пловдив и като цяло в Южна България, предлагаща отдаване под наем, сервиз и продажба на подемна строителна техника, кари и челни товарачи с различна височина, както и аксесоари за тях. Цялата ни техника се поддържа в специализиран сервиз, оборудван с професионална апаратура и части. Нашите опит, коректност и професионализъм определят значителния ни брой партньори – строителни компании, заети в областта на индустриалното и жилищното строителство.

Машини

Започвайки дейността си през ХХХ година, днес ние можем да се похвалим с богат асортимент специализирани машини с и без оператор:

  • Хидравлични платформи – ножичен тип или раменно телескопични; дизелови или на акумулаторни батерии;
  • Пътна помощ
  • Мотокари
  • Челни товарачи
  • Ел. генератори
  • Пароструйки

Опит

През целия ни дългогодишен опит, основната ни цел винаги е била да бъдем от полза на всеки един наш клиент, да му предлагаме техника на водещи световни производители, сред които: TEREX, JLG, SKYJACK, LIFTING, GINIE, BAULIFT, MEC, O&K, BOBCAT, UPRIGHT, NIFTY, DINO, KARCHER и др., и то на най-добрата цена, за да изградим трайно партньорство и доверие по между ни. Благодарение на това, М-А Рент се утвърди като компанията, предлагаща най-добрите услуги за подемно-транспортна техника в региона.

Можете да разчитате на нашите експертни услуги при избора на техника, нейното сервизно обслужване и транспортиране. Нашите специалисти ще се погрижат оборудването, от което имате нужда, да бъде при Вас в точния момент, тъй като предлагаме и услуга по транспортиране на тежка механизация. Независимо за колко дълго ще наемете специализираните ни машини, екипът ни ще бъде на Ваше разположение за ежеседмичната им профилактика и сервизно обслужване на територията на Вашия обект.

М-А Рент е сред малкото компании на българския пазар, която ежегодно инвестира в разширяване и обновяване на машинния си парк. Всички машини и съоръжения, които предлагаме, притежават пълна техническа документация и отговарят на изискванията на Инспекцията за държавен технически надзор.

Помагаме Ви да достигнете върха!